NHL-pelaajien osallistuminen olympialaisiin vaarassa? Sarjalla on jo suunnitelma koko projektin vesittämiseksi

© Kuva: Getty Images

NHL-toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan komissaari Gary Bettmanin kommentit Pekingin olympialaisiin liittyen aiheuttivat jännitteitä johtoportaan sekä pelaajien välillä. NHL-aikoo edelleen päästää pelaajansa kisoihin, jos sen vaatimuksiin vastataan.

NHL-sarja haluaa muhkeat vakuutusrahat olympiakomitealta loukkaantumisten varalta. Lisäksi edelleen jylläävä koronavirus aiheuttaa huolenaiheita. Pian alkavat kesäolympialaiset ottavat käyttöön kirjallisen suostumuksen, missä jokainen urheilija sitoutuu suoritukseensa sekä sen tuomaan mahdolliseen koronatartuntaan.

NHL:llä on jo valmiina suunnitelma vesittää olympiasuunnitelmat, jos yhteisymmärrykseen ei päästä. Friedman kuitenkin uskoo, että tulevan kauden otteluohjelmassa tulee olemaan olympiatauko ainakin alustavasti.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?