NHL-kauden 2020-21 väliin loukkaantumisen takia jättänyt Chicago Blackhawksin kapteeni Jonathan Toews on nyt tullut esiin ongelmansa kanssa.

Toews paljasti keskiviikkona Twitteriin julkaisemalla videolla, että hän on kärsinyt kroonisesta väsymysoireyhtymästä, ja on tämän takia joutunut olemaan sivussa kaukaloista tämän kauden ajan. Kanadalaistähden mukaan sairaus aiheutti ongelmia varsinkin kehon palautumisen kanssa.

Toewsin uran jatkumisesta syntyi kauden aikana paljon spekulaatioita, mutta nyt Blackhawks-kippari katkoo näiltä huhuilta siivet pois.

– Elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin jääkiekko. Odotan jo innolla, että pääsen United Centeriin pelaamaan ensi kaudella. Uskon, että paras on vielä edessä, Toews kertoi tunteikkaalla videolla.

Toews on jo aloittanut valmistautumaan syksyllä alkavaan NHL-kauteen. Kokenut NHL-tähtisentteri on luistellut ja harjoitellut Chicagossa itsekseen.

Jonathan Toews

@JonathanToews
I wasn’t too vocal about the things I went through this year. I appreciate the understanding and support and wanted to share this message on where I’m at.