Harvinaista herkkua tarjolla! Stanley Cup -finaaleissa maalivahtien kaksintaistelu, jollaista ei nähty yli 20 vuoteen

© Kuva: Getty Images

Tuleva Stanley Cup -finaalisarja Montreal Canadiensin ja Tampa Bay Lightningin välillä on mielenkiintoinen kohtaaminen. Montreal hädin tuskin pääsi pudotuspeleihin, kun taas Tampa Bay oli jo runkosarjassa yksi suurimmista mestarisuosikeista.

Maalivahtienkin osalta luvassa on aivan poikkeuksellinen finaalisarja. Kummankin joukkueen maalin suulla häärii Vezina-voittaja. Montrealilla on Carey Price ja Tampa Baylla on Andrei Vasilevski. Vezina-vahtien kaksintaistelu finaaleissa on todella harvinaista.

Viimeksi kaksi Vezina-voittajaa kohtasivat Stanley Cup -finaaleissa vuonna 1999. Tuolloin vastakkain olivat Dallas Starsin Ed Belfour ja Buffalo Sabresin Dominik Hasek. Lopulta Dallas ja Belfour veivät pidemmän korren.

Finaalisarjaa on Pohjois-Amerikassa myös hehkutettu kahden maailman parhaan maalivahdin kohtaamisena. Kumpikin tähtivahti on ollut aivan liekeissä tämän kauden pudotuspeleissä. Vasilevskin torjuntaprosentti pudotuspeleissä on ollut maaginen 93,56. Pricen lukema ei ole paljoa heikompi: 93,4%.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004