Boston Bruins -vahti Tuukka Rask ei ole neuvottelemassa jatkosopimuksesta organisaation kanssa ennen kauden päättymistä. Molemmat osapuolet päättivät jäädyttää jatkosopimuspuheet pudotuspelien ajaksi.

Bruins eteni toiselle kierrokselle suvereenilla esityksellä Washington Capitalsia vastaan. Seuraavalla kierroksella vastaan asettuu joko Pittsburgh Penguins tai New York Islanders.

Bruinsin päätöksessä olla hätiköimättä Raskin sopimuksen kanssa voi olla mukana myös oivaa pelisilmää. Rask on vapaa agentti tulevana kesänä. Jos Bruins jättää suomalaisvahdin sopimuksen viime tinkaan, niin ei sen välttämättä tarvitse suojata Raskia Seattle Krakenin valinnalta kesän laajennusdraftissa.

Raskin jatko ei ole kuitenkaan varmaa. Suomalanen mainitsi reilu vuosi sitten pohtivansa uransa lopettamista hänen nykyisen sopimuksensa päättyessä. Tällä kaudella 34-vuotias ei ole kuitenkaan maininnut asiasta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Amalie Benjamin

@AmalieBenjamin
Cam Neely said Tuukka and the Bruins have agreed to table everything until after the season in term's of Rask's future with the club. Rask is a UFA this summer.