Pikkuleijonat joutui taipumaan alle 18-vuotiaiden MM-kisojen välierissä Venäjälle maalein 5-6.

Suomi sinnitteli huippujännittävässä kamppailussa hyvin mukana, mutta tällä kertaa Venäjä oli paikoissaan hieman tehokkaampi.

Suomi oli vielä ottelun toisen erän puolivälissä hyvin mukana, kun tilanne oli Samu Salmisen ja Verner Miettisen osumilla 2-2. Venäjä osui kuitenkin toisen erän loppupuolella kahdesti ja pääsi hyvistä asetelmista kolmanteen erään.

Päätöserä oli puolestaan värikäs, kun aluksi Venäjä karkasi jo kolmen maalin karkumatkalle, mutta vain hetkeä myöhemmin Joakim Kemell toi Suomen kahden maalin päähän.

Sittemmin Venäjä onnistui jo kuudennen kerran maalinteossa, mutta tästä vain seitsemän sekuntia myöhemmin Salminen toi Pikkuleijonat jälleen kahden maalin päähän.

Kavennuksen jälkeen Suomi sai vielä maalitilanteita luotua ja kiekon myös kertaalleen maaliin, kun Kemell osui toistamiseen.

Hurja taistelu ei kuitenkaan aivan riittänyt ja lopulta Venäjä marssi finaaliin Kanadaa vastaan.

Suomen osalta MM-turnaus jatkuu puolestaan vielä perjantaina kello 00.00 käynnistyvässä pronssiottelussa, jossa vastaan asettuu Ruotsi. Näet otteluiden aikataulut ja tulokset täältä.