MM-kisoissa muhii isoja yllätyksiä – Niklas Hagman hämillään: ”Ei oo ikinä aikaisemmin ollut tuollein…”

© Kuva: Getty Images

Miesten jääkiekon MM-kisoissa on nähty tänä keväänä useita yllättäviä lopputuloksia.

NordicBet Studion tuoreimmassa jaksossa Niklas Hagman kommentoi, että hän on hyvin yllättynyt erityisesti Kanadan ja Ruotsin tilanteista. Molemmat kiekon suurmaat saattavat jäädä ulos puolivälieristä.

– Ei oo ikinä aikaisemmin ollut tuollein, että Kanada häviää kolme ekaa peliään ja Ruotsi häviää kaksi. Sinänsä on hienoa nähdä, että pienemmät maat napsivat voittoja. Tosi mielenkiintoiseksi menee, että ketkä sieltä putoavat, kun Kanada ja Ruotsi ovat kuitenkin isoja maita, Hagman sanoi aiemmin tällä viikolla NordicBet Studiossa.

Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan MM-kisojen lohkotilanteisiin tarkemmin, niin näet molemmat lohkot täältä.

Mikäli haluat puolestaan katsoa NordicBet Studion jakson kokonaisuudessaan, niin näet sen täältä.