Miten huono epäonni voikaan olla? NHL:n ykkösvaraus loukkaantui karmivalla tavalla – ”Diagnoosi pelotti”

© Kuva: Getty Images

Kuluva NHL-kausi on ollut haastava juhannuksen 2017 ykköskierroksen ykkösvaraus Nico Hischierille. Terveyshuolista kärsinyt New Jersey Devilsin sentteri on ehtinyt pelaamaan vasta viisi ottelua pistein 2+1=3 (0).

Sveitsiläistykkiä ovat piinanneet peräkkäin jalka- ja sitten kasvovamma. Tuorein tuli, kun joukkuekaveri P.K. Subbanin veto läsähti äskettäin leikattua sveitsiläistä naamariin eräässä runkosarjapelissä. Pelaajan kalloon tuli jonkin sortin murtuma silmän yläpuolelle.

– Palasin jalavammani jälkeen, ja minulle tapahtui näin viisi peliä myöhemmin. Minulla ei ole ollut vammoja urallani paljon, ja yritän nyt vain oppia niistä, pelaaja pyöritteli Blickin mukaan.

Nykyinen vamma olisi voinut olla paljon pahempikin, jos epäonninen kiekko olisi tullut vaikkapa silmään.

– Olen iloinen siitä, etteivät aivot ottaneet osumaa. Silti diagnoosi pelotti minua. Lääkärit kertoivat minulle, että he eivät olleet koskaan aiemmin nähneet tällaista loukkaantumista. Tällaisia ​​osumia ei pidä aliarvioida, ja äskettäin nuori venäläinen kuoli kiekon osuttua päähän, Hischier muistutti viitaten Timur Faizutdinovin kohtaloon.