Liiga
Lukko – Tappara
Perjantai 30.04. klo 17:00

Lukko ja Tappara ottelevat vuorokauden sisään toisen kerran Raumalla. Ensimmäisen ottelun Lukko vei nimiinsä jatkoajan jälkeen. Perjantaina Tappara yrittää tasoittaa puntit ja päästä kotijäälle Hakametsään tasatilanteesta, sillä toiseen tappioon ei kivikovaa Lukkoa vastaan olisi oikein varaa.

Lukko ansaitsi voittonsa, sillä se oli voittopuolisesti ottelussa niskan päällä ja päästi Tapparan varsinaisella peliajalla tasoihin huolimattomuuttaan. Noilla eväillä peli olisi pitänyt tappaa jo ajoissa. Tappara on niin kokenut play offs -kone, ettei sille sovi antaa piiruakaan löysää. Joka tapauksessa pelillisesti raumalaiset olivat avauspelissä edellä – sitä ei sovi unohtaa.

Lukolta myös hylättiin avausottelussa yksi maali hieman kiistanalaisesti. Onneksi tämä ei ollut ratkaisevassa osassa ottelun voittajan suhteen. Jatkoerään raumalaiset kasasivat itsensä ja olivat ratkaisuhetkillä terävämpi yhdistelmä.

Avausottelun merkittävimmät poissaolot olivat Sebastian Revon puuttuminen Lukolta sekä Kristian Kuuselan poissaolo Tapparalta. Jälkimmäisen merkitys on kokoluokaltaan hieman isompi. Pudotuspelien aikaan ei muista vammoista paljoa hiiskuta.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun voitosta kertoimet ovat melko lailla kohdallaan. Maalimäärään voi ottaa hieman kantaa, sillä tuskin tästä ottelusta mitään hurlumheitä tulee. Varsinaisella peliajalla korkeintaan neljän maalin syntyminen on oiva viihdeveto – Ottelussa alle 4.5 maalia (60 min) kertoimella 1,95.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO