Flopannut NHL-supertähti myöntää viimein: haluaa siirron toisaalle

© Kuva: Getty Images

NHL:n kriisijoukkue Buffalo Sabresin katastrofikausi saattaa tietää useamman kärkipelaajan kauppaamista muihin maisemiin ennen huhtikuun siirtotakarajaa.

Vuodesta toiseen rämpivän biisonilauman pitkäaikaisista tähdistä ainakin Rasmus Ristolaisen soisi viimein saavan tilaisuutensa jossain muualla, eikä viime offseasonin jättihankinta Taylor Hallinkaan jatko seurassa kuluvan kauden jälkeen näytä todennäköiseltä. Vuoden ja kahdeksan miljoonan dollarin sopimuksella Sabresiin saapunut hyökkääjä vastaakin suoraan median uteluihin siitä, aikooko hän luopua siirtopykälästään siinä tilanteessa, jos seuran johto sitä pyytää.

– Kyllä, ehdottomasti, Hall vastaa ykskantaan.

Entinen ykkösvaraus myöntää samalla kauden olleen täysi painajainen.

– Yritämme parhaamme. Meillä on useita pelaajia sivussa, joten kokoonpanossamme on joitakin aukkoja. Teemme parhaamme niille eväillä, mitä meillä on käytössämme, Hall vakuuttelee.

Sekä 29-vuotias hyökkääjä, että Sabresin seurajohto pitivät vielä alkukaudesta pitkää jatkosopimusta täysin mahdollisena vaihtoehtona. Hallin uusimpien lausuntojen perusteella vaikuttaa kuitenkin siltä, että ainakin kanadalaisen puolelta halut jatkosopimukseen kaudesta toiseen rämpivän Sabresin kanssa ovat haihtuneet savuna ilmaan.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?