Kaapo Kakon edustama New York Rangers on jo useamman päivän etsinyt ottajaa siirtolistan läpäisseelle ongelmapuolustajalleen Tony DeAngelolle – ja on nyt saattanut löytää sellaisen.

Arvostettu NHL-sisäpiiritoimittaja Darren Drager paljasti torstaina Calgary Flamesin pudottaneen hyökkääjä Sam Bennettin ulos pelaavasta kokoonpanostaan, mikä nosti välittömästi esille siirtospekulaatiot Rangersin ja Flamesin välillä.

Bennett, 24, on Flamesin 1. kierroksen 4. varaus kesältä 2014. Heti tulokaskaudellaan 77 pelissä tehot 18+18=36 iskenyt hyökkääjä on sittemmin pudonnut Flamesissä alempien ketjujen rooliin. Entinen superlupaus on merkkauttanut alkukauden yhdeksässä ottelussaan vain yhden syöttöpisteen.

Bennettin ja DeAngelon välinen treidi kävisi molempien seurojen kannalta järkeen. Rangersin sentteriosasto kaipaa yhtä mitat täyttävää NHL-tason pelimiestä samalla, kun viime kaudella 68 pelissä hurjat 53 tehopistettä takonut DeAngelo olisi oiva lisä Flamesin kiekolliseksi puolustajaksi.

Bennettin 2,55 miljoonan dollarin vuosipalkka ei olisi Rangersille ongelma, joskin sen uskotaan joutuvan ottamaan kontolleen osan DeAngelon 4,8 miljoonan taalan vuosipalkasta treidin toteuttamiseksi.