Ei voi olla todellista: Roope Hintz Joel Kivirannan tavoin sivuun Dallas Starsin kokoonpanosta

© Kuva: Getty Images

Dallas Stars koki yöllä kovia, vaikka se onnistuikin kaatamaan onnettoman Detroit Red Wingsin NHL:ssä jatkoajan päätteeksi 2-1. Kolmannen voittonsa kolmannesta pelistä ottanut lauma menetti kärkihyökkääjä Roope Hintzin sairaslistalle – joka oli jo valmiiksi muutenkin pitkä kuin nälkävuosi.

Tähtipaitojen lasaretissa ovat tuoreeltaan esimerkiksi hyökkääjä Joel Kiviranta sekä maalivahti Ben Bishop ja kanadalaishyökkääjät Jamie Benn, Blake Comeau ja Tyler Seguin.

Nuorten maailmanmestari Hintzin kohdalla kyseessä on päivä päivältä reagoimista vaativa alavartalovamma, NHL:n viralliset nettisivut kertovat. Myös Kivirannalla on alavartalovamma.

Hintz on iskenyt tällä kaudella vain kahdessa pelissä tehot 1+4=5 (-1), Kivirannan saldo yhdessä ottelussa on 1+1=2 (+2).

LUE KESKIVIIKKOAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Pierre-Luc Dubois’n kohtalo vei päähuomion tehoille nousseen Mikko Koivun paluussa – taas tähden menettänyt John Tortorella: “No h*lvetti, meillä on ollut konflikteja!”

Taas häkki! Jatkuvasti maaleja mättävä Mikko Rantanen voi pyyhkäistä pian jo Milan Hejdukin ja Joe Sakicin ohi – ja tehdä historiaa NHL:ssä