NHL-seura Florida Panthersin organisaatiossa ollaan vakuuttuneita Anton Lundellin alkukauden otteista HIFK:n Liiga-joukkueessa.

Floridalaisseuran pelaajakehitysjohtaja Gregory Campbell kertoo Lundellin itse uskovan olevansa jo NHL-valmis pelaaja. Tämä selvisi seuran lupauksilleen lähettämästä kyselylomakkeesta.

– Lundell kertoi, että hän uskoo voivansa pelata NHL:ssä samantien. Hänen mielessään hän on valmis, Campbell paljastaa NHL:n kotisivuilla.

Alkukauden 17 Liiga-pelissä upeat tehot 12+8=20 nakuttanut 19-vuotias sentteri on vakuuttanut Panthersin pisteiden lisäksi myös kokonaisvaltaisilla ja kypsillä otteillaan kaukalossa.

– Kyse ei ole vain hänen hyökkäystaidoistaan. Hän on erittäin viisas, puolustava ja tiedostava pelaaja. Hän yrittää tukea joukkuetovereitaan joka puolella kaukaloa. Hän on ollut tähän mennessä täydellinen paketti, Campbell kehuu.

– Se, miten hän on tähän asti pelannut, ei anna meille mitään syytä olla uskomatta sitä, että hän on valmis pelaamaan tai vähintään valmis saamaan mahdollisuuden täällä, Campbell arvioi.

Florida varasi toisen polven Liiga-kiekkoilijan kuluvan vuoden NHL-varaustilaisuuden 1. kierroksen 12. vuorolla.