Mikä maali! Suomalaislupaus taituroi komean osuman koko kentän kattaneella soololla

© Kuva: Leijonat.fi

Colorado Avalanchen suomalaislupaus Sampo Ranta on ollut erinomaisella pelipäällä  Minnesotan yliopistojoukkueessa heti kauden alettua. Hyvät otteet eivät ole poikineet juuri tehoja, sillä kahdessa ottelussa on syntynyt vain yksi maali. Osuma oli kuitenkin poikkeuksellisen komea.

Ranta sai kiekon omalla puolustusalueellaa. Hän lähti tikkaamaan kovaa vauhtia keskialueen yli ja päätti yrittää loppuun asti yksin. Ranta rynnisti maalille ja viimeisteli viemällä rystyltä kämmenelle.

Minnesotalainen kiekkotili hehkutti Raannan osumaa.

– Hei, SportsCenter. Uskomme teidän haluavan nähdä tämän.

Ranta on Coloradon kolmoskierroksen varaus vuodelta 2018. 20-vuotias hyökkääjä on pelannut Pohjois-Amerikassa vuodesta 2016 asti.

Voit katsoa Rannan soolomaalin alta.