© Kuva: Getty Images

Tampa Bay – Dallas: Lightning tiivistää rivinsä

NHL
Tampa Bay – Dallas
Tiistai 22.09. klo 03:00

Stanley Cupin ensimmäisessä finaalissa Dallas Stars käytti lepoetunsa täydellisesti hyväkseen. Joukkue kävi päälle fyysisesti ja voitti loppujen lopuksi yllättävän selvästi – expected goalsit kirjattiin ottelussa hieman maalilukuja tasaisemmin 2.61 – 3.18.

Tampa Bay oli Dallasin rynnistyksen kanssa ensimmäisessä erässä housut kintuissa, eikä pystynyt kääntämään kurssia pelin aikana. Taklauksia nähtiin ottelussa yli sata, mikä kertoo pelin olleen todella fyysistä. Jon Cooper saa käyttää kaikki koutsin lahjansa, että Lightning on toisessa ottelussa valmiimpi.

Ennen toista ottelua on puhuttu, että joukkueen kanssa jo satunnaisesti harjoitellut, tähänastiset pudotuspelit kokonaan missannut Steven Stamkos nostettaisiin kokoonpanoon. Stamkos ei varmasti ole vielä täydellisessä kunnossa, mutta olisi silti piristysruiske Tampa Bayn permanentille.

Dallasin on pidettävä vauhti yllä myös toisessa ottelussa. Rick Bownessin on terotettava pelaajille, että Tampa on tähänkin asti pystynyt kokoamaan itsensä vaisumman ottelun jälkeen. Tampa Bay painoi ensimmäisen pelin viimeisessä erässä päälle ja pakotti Dallasin ottamaan kolme jäähyä. Tällä meiningillä Lightning pyrkii toisen pelin aloittamaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Odotettavissa on, että Tampa Bay tulee tiivistämään rivejään ja toisesta ottelusta tulee tarkka taisto. On hyvin mahdollista, että maaliluvut jäävät matalaksi ja vähämaalisuuteen liittyy toisen ottelun vihjekin: vetosuositus on Ottelussa alle 5.5 maalia kertoimella 1,66.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.