Nyt saa riittää! NHL-seura on kauppaamassa ykköstähtensä – mikä tahansa reilu tarjous kelpaa

© Kuva: Getty Images
TPS ja Ilves tiistaina ainoa liigapeli! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Calgary Flames on junnannut viime vuodet paikoillaan NHL:ssä. Seura on tavallisesti pärjännyt hyvin runkosarjassa, mutta peli on lässähtänyt heti pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Syyttävä sormi on osoittanut etenkin joukkueen nuoriin tähtiin.

Asiaan on tulossa muutosta ensi kaudeksi, raportoi NHL-toimittaja Renaud Lavoie. Hänen mukaansa Calgary kaupittelee Johnny Gaudreauta aktiivisesti. Päämääränä on saada Gaudreau kaupattua ennen vapaiden markkinoiden alkua lokakuussa. Calgary on valmis hyväksymään minkä tahansa reilun tarjouksen.

27-vuotias laitahyökkääjä on ollut jo vuosia Calgaryn ykköstähti. Tällä kaudella hän ei ollut parhaimmillaan. 70 ottelussa hän nakutti tehot 18+40=58. Parhaalla kaudellaan 2018-19 hän nakutti tehot 36+63=99.

Gaudreau olisi erinomainen hankinta monelle palkkakaton kanssa taistelevalle seuralle. Hänen vuosipalkkansa on maltillinen 6,75 miljoonaa dollaria ja sopimusta on vielä kaksi kautta jäljellä.

TPS ja Ilves tiistaina ainoa liigapeli! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!