Liigajoukkue mukaan e-urheiluun – hyppää ensimmäisenä NHL-pelin pariin: ”Juuri sitä mitä tarvitsemme tässä hetkessä”

© Kuva: Juha Tamminen

JYPin Liiga-joukkueen taustalla oleva JYP Jyväskylä Oy tiedottaa laajentavansa toimintaansa myös e-urheiluun.

Seura kertoo nettisivullaan lähtevänsä ensimmäisenä Liiga-joukkueena mukaan NHL-pelin pariin. Jyväskyläläisryhmän siipien alle liittyy NHLGamerin alaisissa EASHL-turnauksissa useamman kauden pelannut Symphony.

Uuden sopimuksen myötä Symphonyn nimi on jatkossa JYP Jyväskylä.

– JYPissä on suunniteltu pitkään e-urheiluun liittymistä ja nyt kun kohdalle osui erittäin potentiaalinen ja yhteistyöhaluinen joukkue niin päätimme tarttua tähän mahdollisuuteen. Halusimme tuoda markkinointiimme jotain uutta ja nykyaikaista ja mielestämme oma e-urheilujoukkue NHL-pelin parissa on juuri sitä mitä tarvitsemme tässä hetkessä, JYPin asiakkuus- ja kehityspäällikkö Taneli Maasalo toteaa tiedotteessa ja jatkaa:

– Pystymme tarjoamaan yhteistyökumppaneillemme uusia markkinointiyhteistyömahdollisuuksia oman joukkueen kautta. Lisäksi voimme palvella meidän kannattajiamme entistä monipuolisemmin, sillä tämä antaa meille loistavia mahdollisuuksia luoda uusia tapahtumia JYP-brändin ympärille.

Myös Symphonyn kapteeni Santeri Pendolin hehkuttaa tuoretta yhteistyötä.

– Haimme ennen kaikkea perinteikästä ja mielenkiintoista suomalaista jääkiekkoseuraa, joka on aidosti kiinnostunut myös e-urheilusta ja kilpapelaamisesta. Kävimme maaliskuussa Jyväskylässä JYPin toimistolla tapaamisessa asian tiimoilta ja intressit kohtasivat melko nopeasti, Pendolin toteaa.

Joukkue pääsee uudella nimellään heti tositoimiin, sillä ECL Eliten kymmenes kausi alkaa jo tulevana keskiviikkona 8.huhtikuuta.