Vakuuttavan KHL-kauden pelannut Jokerit on jatkanut ensi kauden joukkueen rakentamista useiden jatkosopimusten muodossa.

Joukkueessa jatkavat 1-2 vuoden mittaisilla sopimuksilla Tommi Kivistö, David Sklenicka, Jesse Joensuu, John Norman sekä Aleksi Halme. Näiden lisäksi rinkiin nousee useampi nuori pelaaja.

Kivistölle, 28, päättynyt kausi oli kolmas peräkkäinen Jokereiden takalinjoilla. Puolustaja esiintyi 57 runkosarjaottelussa ja kaikissa kuudessa playoff-kamppailussa. Sklenicka, 23, siirtyi Jokereihin viime joulukuussa ja otti nopeasti merkittävän roolin joukkueessa. Tshekkipuolustaja kasasi 25 runkosarjapelissä tehot 2+3=5.

Joensuulle, 32, päättynyt kausi oli jo viides Jokereiden paidassa KHL:ssä. Helsinkiläisseuran KHL-ajan paras maalintekijä iski runkosarjan 60 pelissä 15+16=31 pistettä. Norman, 29, teki runkosarjassa 53 ottelussa 5+18=23 pistettä. Halme, 20, debytoi KHL:ssä viime kaudella ja pelasi kaikkiaan 20 ottelussa, joissa syntyivät tehot 3+1=4.

Helsinkiläisseuran riveissä jatkaa myös maalivahti Waltteri Ignatjew, 20. Uusina niminä Jokerit on kiinnittänyt viime kaudella seuran A-nuorissa pelanneen maalivahti Sebastian Katajaisen sekä puolustajat Jaako Mannisen ja Oliver Tuhkasen. Uusina pelaajina seuraan saapuvat puolustaja Nuutti Viitasalo TUTOsta sekä hyökkääjä Mathias Hänninen KooKoo:n A-nuorista.

LUE MYÖS: Leijonia kolmissa MM-kisoissa edustanut Ville Koistinen palaa Liigaan