Liiga
Tappara – Jukurit
Torstai 05.03. klo 18:30

Kun torstaina on ohjelmassa vain yksi selkeäpiirteinen liigamatsi, käytetään palstatilaa ihan perinteiseen valittamiseen. Eilisessä Sportin ja Pelicansin välisessä ottelussa päästiin nauttimaan suljetun Liigan hienouksista: tyhjennysmyynnin suorittanut Pelicansin joukkue priorisoi vielä nuorten SM-liigan ottelua ja lopputuloksena Vaasaan saatiin kasaan hädin tuskin kolme täyttä ketjua – mukana oli liigatasolle todellisia raakileita. Tämä jos mikä on jääkiekon ystävien ja myös vedonlyöjien päälle sylkemistä – huolimatta siitä, ettei Sport pystynyt peliä varsinaisella peliajalla ratkaisemaan.

Tappara on ollut viime aikoina yllättävissä vaikeuksissa ja se joutuu vielä taistelemaan tosissaan Liigan runkosarjan kakkospaikan suhteen. Jukka Rautakorven suojatit ovat sulaneet viimeisissä erissä ja hyökkäystehot ovat olleet kadoksissa. Kotitappio SaiPalle oli jo melkoisen huono referenssi. On tietysti mahdollista, että tässä vaiheessa kautta joukkuetta rasittaa kova harjoitustahti vielä ennen kauden ratkaisupelejä. Viimeksi sentään momentuminsa menettänyt TPS kaatui vieraissa puhtaasti 0-5.

Jukurien peli-ilme on joukkueen tyhjennykseen nähden ollut aivan hyväksyttävä ja pisteitäkin on aika ajoin tullut. Kärppiä vastaan joukkue sinnitteli aikansa hyvin, mutta parin huonomman jakson tuloksena Kärpät pääsi karkuun ja lopun lohdutusmaalit olivat vain kosmetiikkaa. Joukkueen puolesta on sanottava, että se taistelee parhaansa mukaan, mutta materiaalivaje on vain kiistaton.

Lyö vetoa ottelusta:

TPS:ää vastaan Tappara sai ketsuppipullon aukeamaan ja samaa odotetaan myös Jukureita vastaan. Tasoituskertoimet eivät tähän oikein maistu, joten mieluummin otan vedon runsasmaalisuudesta. Suhteellisen matalaa linjaa on kokeiltava: Ottelussa yli 4.5 maalia (60 min) kertoimella 1,72.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO