NY Rangersin Mika Zibanejad on jäätävän kovassa iskussa. Viime yönä pelaaja takoi peräti viisi maalia Washington Capitalsia vastaan 6-5-jatkoaikavoitossa. Voit lukea yön uroteosta lisää täältä.

”Seuraavaksi Zibanejad liukuu laboratorioon eikä vain kehitä vasta-ainetta koronavirukselle”, NY Postissa virnistellään.

Zibanejadilla ei tullut olevan tällä hetkellä mitään rajoja pelaamisensa, tai siis maalien latomisen suhteen – kuten oheisen linkin takana olevat jutut todistavat.

– Jokainen, joka oli täällä tänä iltana, ei unohda tätä koskaan, NY Rangersin kotihallin toimitusjohtaja Jim Dolan hehkuttaa.

– Erityinen yö, eikö vaan?

Zibanejadin joukkuekaveri Artemi Panarin huomauttaa, että ilta oli uskomaton niin pelaajalle kuin joukkueelle.

– Hän on kaunis, lahjakas pelaaja. Meille hänellä on valtava merkitys. Kun olen jäällä hänen kanssaan, nautin siitä. En tiedä, mitä muut kelaavat, mutta itse tiedän Mikan olevan eliittipelaaja, venäläinen ylistää.

– Hän haluaa kiekon mailaansa, hän tietää hyvyytensä ja se on parasta, että hän tulee hallille aina nöyränä. Hän laittaa päänsä ikäänkuin alas ja menee vain töihin, Ryan Strome lopettaa.

Rangers on kerännyt 76 pinnaa, joka on itäisen konferenssin porukoista yhdeksänneksi eniten. Viimeinen jatkopaikka häämöttää vain kahden pisteen päässä.

LUE MYÖS:
”Siinä oli nyt suurin ero aiempiin peleihin” – NHL-vahti Juuse Saros piti jäät hatussa upean myrskyvaroituksen jälkeen

Predatorsissa tapahtumassa vallankumous suomalaisten NHL-vahtien kesken? Pekka Rinne sai ämpärillisen rapaa niskaansa, Juuse Saros vasta nyt nollapelillä!

Jesperi Kotkaniemi sai maalihanansa vihdoin auki toisen suomalaisen seuratessa sivussa – NHL:n uusin suomalaislupaus ei pelannut

Carolinan surkea epäonni jatkuu: tähtipakki loppukauden sivussa – myös Vatasen tilanteessa takapakkia