Liigassa jatkopelipaikkojen ulkopuolelle jäänyt SaiPa on tehnyt sopimuksen kuuden pelaajan kanssa, joukkue tiedottaa kotisivuillaan.

Sopimustaan jatkavat hyökkääjä Micke Saari ja Jimi Jalonen. Uusina pelaajina SaiPaan liittyvät Filip Krivosik (HPK), Ville Petman (Lukko) sekä Mestiksen Ketterästä tulevat Jaakko Lantta sekä Joel Olkkonen.

– Filip on mennyt kaikkina Suomen vuosinaan eteenpäin ja pystyi jo ajoittain ottaa isoa roolia Liigassa viime kaudella. Hän on vielä nuori pelaaja, mutta on jo nyt vahva fyysisesti, suojaa kiekkoa hyvin ja hänellä on erinomainen taitotaso. SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kommentoi viime kaudella 57 ottelussa tehot 11+12=23 (+4) tehnyttä Suomen mestaria.

– Molemmilla osapuolilla on isot odotukset ensi kaudesta ja Filipillä on kaikki ominaisuudet olla ratkaisupelaaja jo ensi kaudella.

Kuusikon yksi mielenkiintoisimmista nimistä on myös alle 18-vuotiaiden maailmanmestari Petman.

– Hienoa saada SaiPan junioritaustainen pelaaja takaisin keltamustiin. Ville on ikäisekseen fyysisesti erinomaisessa kunnossa ja myös hienot esitykset kansainvälisissä peleissä ovat osoittaneet isoa potentiaalia. Hän tietää jo Liigan vaatimustason ja saadaan Villestä varmasti paljon apuja tulevina kausina, Tuomenoksa kommentoi.

Jalosen, Krivosikin ja Petmanin sopimukset kattavat kaudet 2020-22, Saaren, Lantan ja Olkkosen sopimukset kattavat ensi kauden, lisäksi pahvissa on seuran optio vuodesta 2022.

LUE MYÖS:
KooKoo rysäytti kasan sopimuksia: Jokerit-laituri palaa Liigaan

Liigassa pahasti epäonnistunut floppi vaihtaa suurseuraan – ”Päätös oli melko helppo, kun Euroopan ykkösjoukkue otti yhteyttä”

HPK hurjana siirtomarkkinoilla: julkaisi kerralla viisi sopimusta

Liigajoukkue hankki peräti kuusi uutta pelaajaa – vahvistuksia saapuu ympäri maailman: ”On kuin viiden hengen henkilöhissi”