KooKoo tiedottaa tehneensä sopimukset viiden uuden pelaajan kanssa.

Kouvolalaisjoukkueen paidan pukevat tulevalla kaudella päälleen maalivahti Victor Brattström, sekä hyökkääjät Aleksi Ainali, Teemu Engberg, Ahti Oksanen (arkistokuvassa) ja Samuli Ratinen.

23-vuotias Brattström muodostaa tulevalla sesongilla joukkueen maalivahtitandemin yhdessä Oskari Salmisen kanssa. Brattström on pelannut viimeiset neljä kautta Timrån organisaatiossa. Viime kaudella maalivahti torjui Allsvenskanissa 45 ottelua torjuntaprosentilla 91,4.

HIFK:sta saapuva 20-vuotias Engberg oli toissa kaudella KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokkaan alaisuudessa voittamassa alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruutta.

– Teemu on todella lahjakas ja erittäin luisteluvoimainen kahden suunnan pelaaja. Meillä hän saa hyvän mahdollisuuden murtautua vakiokokoonpanon Liiga-pelaajaksi, Ahokas hehkuttaa tuttua pelaajaa.

Erittäin kiinnostava vahvistus on myös Jokereissa KHL:ää päättyneellä kaudella pelannut Oksanen, joka summasi 50 itäliigan pelissä 15 (7+8) tehopistettä.

Ennen Jokerit-pestiään 27-vuotias laituri teki SaiPassa kahdella kaudella yhteensä 30 maalia ja 57 tehopistettä.

– Ahdin kohdalla puhutaan erittäin mielenkiintoisesta pelaajasta. Hän pelasi junnuvuodet pakkina, mutta on nykyisin hyökkääjä. Läpimurto ihan huipulle on vielä tekemättä, mutta ensi kaudella se on mahdollista tehdä, Ahokas uskoo.

24-vuotias Ainali siirtyy KooKoohon Vaasan Sportista, jota on edustanut kolme ja puoli edellistä kautta. Monipuolinen hyökkääjä on tehnyt 189 Liigan runkosarjaottelussa 35+64=99 tehopistettä.

21-vuotias Ratinen saapuu Kouvolaan JYPistä, jossa pelasi päättyneellä kaudella 58 Liiga-ottelua pistein 4+9=13.