KooKoo rysäytti kasan sopimuksia: Jokerit-laituri palaa Liigaan!

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

KooKoo tiedottaa tehneensä sopimukset viiden uuden pelaajan kanssa.

Kouvolalaisjoukkueen paidan pukevat tulevalla kaudella päälleen maalivahti Victor Brattström, sekä hyökkääjät Aleksi Ainali, Teemu Engberg, Ahti Oksanen (arkistokuvassa) ja Samuli Ratinen.

23-vuotias Brattström muodostaa tulevalla sesongilla joukkueen maalivahtitandemin yhdessä Oskari Salmisen kanssa. Brattström on pelannut viimeiset neljä kautta Timrån organisaatiossa. Viime kaudella maalivahti torjui Allsvenskanissa 45 ottelua torjuntaprosentilla 91,4.

HIFK:sta saapuva 20-vuotias Engberg oli toissa kaudella KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokkaan alaisuudessa voittamassa alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruutta.

– Teemu on todella lahjakas ja erittäin luisteluvoimainen kahden suunnan pelaaja. Meillä hän saa hyvän mahdollisuuden murtautua vakiokokoonpanon Liiga-pelaajaksi, Ahokas hehkuttaa tuttua pelaajaa.

Erittäin kiinnostava vahvistus on myös Jokereissa KHL:ää päättyneellä kaudella pelannut Oksanen, joka summasi 50 itäliigan pelissä 15 (7+8) tehopistettä.

Ennen Jokerit-pestiään 27-vuotias laituri teki SaiPassa kahdella kaudella yhteensä 30 maalia ja 57 tehopistettä.

– Ahdin kohdalla puhutaan erittäin mielenkiintoisesta pelaajasta. Hän pelasi junnuvuodet pakkina, mutta on nykyisin hyökkääjä. Läpimurto ihan huipulle on vielä tekemättä, mutta ensi kaudella se on mahdollista tehdä, Ahokas uskoo.

24-vuotias Ainali siirtyy KooKoohon Vaasan Sportista, jota on edustanut kolme ja puoli edellistä kautta. Monipuolinen hyökkääjä on tehnyt 189 Liigan runkosarjaottelussa 35+64=99 tehopistettä.

21-vuotias Ratinen saapuu Kouvolaan JYPistä, jossa pelasi päättyneellä kaudella 58 Liiga-ottelua pistein 4+9=13.


Tuleeko Huuhkajat-Venäjä -matsissa maali? Jos tulee, voitat yhdellä eurolla 50 euroa!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos ”yli 0.5 maalia” kertoimella 50.00
3.  Jos matsissa tehdään maali saat 50€!