Liigassa pahasti epäonnistunut floppi vaihtaa suurseuraan – ”Päätös oli melko helppo, kun Euroopan ykkösjoukkue otti yhteyttä”

Ruotsalainen SHL-joukkue Frölunda tiedotti nettisivuillaan, että Jens Olsson on sen uusi hankinta. Pelaaja edusti päättyneellä kaudella TPS:ää 29 liigaottelussa pistein 0+3=3 (-20). Kuten tehotilasto kertoo, oli hän keskimäärin kerran jäällä per peli, kun omissa kilisi.

– Päätös oli melko helppo, kun Euroopan ykkösjoukkue otti yhteyttä. Frölunda on porukka, jossa voin kehittyä edelleen. Tästä tulee hauskaa, kotimaahan kauden tauon jälkeen palaava konkari valaisee.

Ennen TPS:ää Olsson edusti viime syksynä NLA-joukkue Servetteä. Nyt Ruotsiin palaa pelaaja, jonka luistelu ja peliäly ovat hänen omien sanojen mukaan hyvällä tasolla.

– Hän on vakaa ja kokenut kahden suunnan pelaaja, jota olemme pitkään. Pidämme hänen pelitavastaan ​​ja hän on monella tavalla tärkeä palanen meitä, Frölundan urheilupäällikkö Fredrik Sjöström sanoo.

Olsson oli kehuista huolimatta TPS:ssä totaalinen floppi ja hänen sättiminen leimasi ainakin yleisökäytävillä ihmisten puheita.

LUE MYÖS:
HPK hurjana siirtomarkkinoilla: julkaisi kerralla viisi sopimusta

Liigajoukkue hankki peräti kuusi uutta pelaajaa – vahvistuksia saapuu ympäri maailman: ”On kuin viiden hengen henkilöhissi”