© Kuva: Getty Images

Winnipeg – Ottawa: Jetsin on pakko voittaa

NHL
Winnipeg – Ottawa
Lauantai 08.02. klo 21:00

Lauantai-iltana päästään parhaaseen katseluaikaan jälleen NHL:n kimppuun. Winnipegin play off -paikan metsästys sujuu tiukoissa merkeissä, sillä joukkue on tällä hetkellä Läntisen konferenssin kymmenentenä. Jännnitteitä runkosarjan loppuosaan on tuntuvasti enemmän kuin Ottawalla, jonka jääminen play offien ulkopuolelle on ollut jo tovin päivänselvää. Joukkueen taso ei odotetusti riittänyt tällä kaudella.

Winnipeg otti elintärkeät pisteet, kun se yllätti viime ottelussaan lännen kärkijoukkueen St. Louisin. Patrik Laine teki ottelussa NHL-uransa 130. maalin. Sami Niku luuti Jetsin alakerrassa ilman tehopisteitä. Jetsin on käytännössä pakko alkaa voittamaan – viimeisen kymmenen ottelun kolme voittoa ei ole riittävä tahti pudotuspeleihin. Kotiottelut ovat olleet Jetsin heikko kohta tällä kaudella ja tähän on myös löydettävä lääkkeet.

Ottawa on tällä kertaa neljän ottelun tappioputkessa. Viimeksi Senatorsin työkalupakki osoittautui riittämättömäksi Coloradoa vastaan. Tilastoja mulkaistessa Ottawan tämänhetkinen tilanne on peliesitysten mukainen – Senatorsilla ei ole turhan montaa tulosta tekevää ketjua ja kaiken lisäksi maalin suulle ei ole laittaa tällä hetkellä voittavaa maalivahtia. Joukkueilla ei ole tältä kaudelta keskinäisiä otteluita – viime kaudella Senators oli niskan päällä joukkueiden keskinäisissä otteluissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Kumpikaan joukkueista ei ole tällä hetkellä mitenkään liekeissä. Winnipeg on kuitenkin epäilemättä laadukkaampi yhdistelmä. Lähden kotivoitosta liikkeelle – vetosuositus on Winnipeg voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,92.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.