Jyväskylän JYP tiedotti perjantaina tehneensä viisi merkittävää jatkosopimusta.

Vuoteen 2022 asti kestävän sopimuksen saivat JYPin nuori kaarti: Jerry Turkulainen, Antti Kalapudas sekä Anttoni Honka.

Myös kokeneeseen kaartiin kuuluvat Jani Tuppurainen ja Jarkko Immonen saivat vuoden mittaiset jatkot.

JYPin tiedote:

JYP on solminut merkittäviä jatkosopimuksia tuleville kausille. Hyökkääjät Jerry Turkulainen ja Antti Kalapudas, sekä puolustaja Anttoni Honka edustavat hurrikaanipaitaa kevääseen 2022 saakka. Samalla seura on solminut yhden vuoden jatkosopimukset Jani Tuppuraisen ja Jarkko Immosen kanssa.

”Turkulaisen pitäminen seurassa oli meille merkittävä asia. Jerry on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut peluri liigatasolla ja hän osoittanut potentiaalinsa olla sarjan kärkihyökkääjiä. Seuralla on korkeat odotusarvot, että Turkulainen murtautuu lopullisesti liigan huippuhyökkääjien eturiviin ensi kauden aikana. Kalapudas on edellisellä kaudella jo osoittanut kykynsä olla tehokas hyökkäyssuunnan keskushyökkääjä liigatasolla. Pelaajalla ja seuralla oli yhteinen halu jatkaa yhteistyötä tulevina kausina ja uskomme Jyväskylän ja JYPin olevan paras paikka Antille kehittää kokonaisvaltaista pelaamistaan ja ottaa seuraavat askeleet urallaan. Anttoni Honka on tällä kaudella ottanut isoja kehitysaskeleita pelaamisessaan ja uskomme, että Anttonin kiinnittämisen myötä meillä on seurassamme yksi liigan luovimmista kiekollisista puolustajista” kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen nuorten pelaajien jatkosopimuksia.

”Tuppuraisen ja Immosen kiinnityksillä haluamme taata nuorten pelaajien hallitun sisäänajon vastuullisiin rooleihin. Tuppurainen ja Immonen ovat tälläkin kaudella osoittaneet, että he pystyvät edelleen pelaamaan tehokasta jääkiekkoa. Molemmat pelaajat ovat todellisia jääkiekon ammattilaisia ja uskomme, että heillä on vielä paljon annettavaa JYPille” kommentoi Viitanen seuralegendojen jatkosopimuksia.