NHL-maalivahti Pekka Rinne pääsi viime viikolla juhlimaan harvinaista temppua, kun Nashvillen suomalaisveskari heitti kiekon Chicago-ottelun loppuminuuteilla tyhjään maalin. Rinne esittäytyikin Ylelle pelin jälkeen humoristisesti ”Pekka Selänteenä”.

Islandersin suomalaishyökkääjän Leo Komarovin vahvuudet ovat perinteisesti olleet muualla kuin isoissa maalihurjasteluissa, mutta parhaalla sesongilla (2015-16) häkkejä syntyi komeat 19. Tulokaskauden maalisaldo jäi 42 ottelussa tähän mennessä pienimmäksi, neljään täysosumaan.

Tämän kauden maalitilinsä ”Leksa” avasi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, ja saldo näyttää nyt tehoja 1+7. Nyt NordicBet onkin avannut kepeän vedonlyönnin siitä, tekeekö Rinne tällä kaudella enemmän maaleja runkosarjassa kuin Komarov?

Komarov on kertoimissa tietenkin valtava ennakkosuosikki (kerroin 1.01), onhan pelejä jäljellä vielä yli 30 – vaan siinä ajassa toki ehtii maalintekoon vielä myös ”Pekka Selänne” (kerroin 30.00). Yhtä monta maalia tuo myös mukavan kertoimen (12.00).

Lähde: NordicBetin tiedote