Historiallista floppikautta NHL:ssä pelaava Jack Hughes pullistelee yhä itseluottamusta: ”Pelaan todella hyvin”

© Kuva: Getty Images

Viime kesän NHL-varaustilaisuudessa ensimmäisenä varattu Jack Hughes pelaa historiallisen huonoa tulokaskautta. Yhtä heikkoa suoritusta ei ole nähty 2000-luvulla.

Hughes on pelannut tällä kaudella 40 NHL-ottelua. Niissä hän on merkkauttanut tehot 6+11=17. Tehotilasto jenkkinuorukaisella on 12 pykälää pakkasen puolella.

Heikosta NHL-startista huolimatta Hughes on yhä kantapäästä päälakeen täynnä itseluottamusta. The Hockey News kysyi suoraan, kiinnittääkö lupaus huomiota tehopisteisiinsä.

– Kyllä. Se on osa peliäni, vai mitä? Minun kuuluu tehdä pisteitä, mutta pelini ei ole vielä siinä vaiheessa, että se näkyisi tehoina. Luon paljon maalipaikkoja ja pelaan todella hyvin. Tietysti haluaisin enemmän tehoja, mutta samaan aikaan ymmärrän, että minulla tulee olemaan pitkä ura tässä liigassa ja minusta tulee erinomainen pelaaja. Olen tyytyväinen, että saan nyt olla NHL:ssä, Hughes kommentoi.

Viimeksi ykkösvaraus pelasi yhtä huonon tulokaskauden NHL:ssä vuonna 1999. Tshekkifloppi Patrik Stefan nakutti 72 ottelussa tehot 5+20=25. Hän pelasi lopulta NHL-uransa aikana vain 455 NHL-ottelua ja merkkautti niissä 188 tehopistettä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.