Aleksander Barkoville ei löydy pysäyttäjää NHL:ssä! Spin-o-rama maali ja kovat tehot samaan iltaan

© Kuva: Getty Images

Aleksander Barkoville ei tällä hetkellä löydy pysäyttäjää NHL:ssä, kun Florida Panthersin kapteeni pelaa uransa parasta kautta. Viime yönä hän oli jälleen huikeassa vireessä, kun Florida otti 6-5 voiton Montreal Canadiensista. Barkoville merkittiin ottelussa tehot 2+1.

Barkovin illan ensimmäinen osuma oli suorituksista hienoin. Suomalaiskapteeni sai kiekon maalin edustalla, eikä lähtenyt roiskimaan pelivälinettä, vaan pyörähti selin maaliin ja kiepsautti kiekon rystyltä sisään.

Illan toisen osumansa Barkov tälläsi sisään suorasta hyökkäyksestä. Namupassin maaliin tarjoili tutkapari Jonathan Huberdeau.

Barkov on nyt nakuttanut 37 ottelussa tehot 11+31=42. Lukemallaan hän johtaa suomalaisten pistepörssiä.

Voit katsoa spin-o-rama maalin alta.