Nuorten MM-kultaleijonan NHL-debyytti jäi haaveeksi – passitettiin takaisin farmiin

© Kuva: Juha Tamminen
Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Minnesota Wildin farmiseura Iowa Wildin riveissä toista kauttaan pelaava maalivahti Kaapo Kähkönen saa ainakin toistaiseksi haudata haaveensa uran ensimmäisestä NHL-pelistä.

NHL-emoseura lähetti 23-vuotiaan Kähkösen takaisin farmiliigaan sunnuntaina vain yhden ottelun mittaisen luukkukomennuksen jälkeen. Rauman Lukosta Pohjois-Amerikkaan ennen viime kauden alkua siirtynyt nuorten MM-kultamitalisti on pelannut alkukaudella neljä AHL-peliä torjuntaprosentilla 88,6.

Kähkösen otteet muistetaan Suomessa parhaiten Lukko-vuosien lisäksi vuodenvaihteessa 2016 pelatuista nuorten MM-kotikisoista. Kähkönen pelasi Suomen kultajuhliin päättyneissä kisoissa kaikkiaan neljä ottelua.

Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!