Kaapo Kakko ja joukkue ajautuneet rajuun kierteeseen NHL:ssä – suomalaisen penkittänyt luotsi sätti: ”Emme me tee edes perusasioita, joita voittaminen vaatii”

© Kuva: Getty Images
Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

NY Rangersin päävalmentaja David Quinnilla on kommenttien mukaan mieli maassa. Joukkueen leirissä saattanee olla mieli maassa, niin saattaa olla todennäköisesti myös Kaapo Kakolla.

Rangers hävisi yöllä Arizonalle jatkoajalla luvuin 2-3. Kakko saalisti tuossa pelissä NHL-uransa ensimmäisen syöttöpisteen, mutta toisaalta pelaaja koki myös penkityksen. Rangers on Metropolitanissa viimeisenä, kun seitsemästä pelistä on irronnut vain kaksi voittoa.

Tilanne on hälyttävä – niin joukkueen kuin Kakonkin kohdalla.

– Tässä voi puhua systeemistä ja tässä voi puhua rakenteesta. Mutta jos liikettä ei ole, jalat eivät liiku, emmekä pelaa vauhdikkaasti, emme voi menestyä ja voittaa, Quinn pauhasi joukkueen nettisivuilla.

Luotsi on oikeassa. NHL on jatkuvasti nopeutuva sarja, jossa jalkojen ja vauhdin merkitystä ei voi vähätellä yhtään. Rangers on hävinnyt jo viisi peliä putkeen.

– Emme me tee edes perusasioita, joita voittaminen vaatii. Joskus toteutamme niitä, mutta nyt ne jäävät useimmiten tekemättä, Quinn jatkoi.

Hän heitti ilmaan myös varsin tunnetun sloganin.

– Jääkiekko on yksinkertainen, mutta kova peli.

Se on sinänsä outoa, että Kakko joutui puremaan pelissä mailan tuppea. Onhan hän joukkueen nuorisokaartiin kuuluva, vauhdikas ja energinen tapaus. Toisaalta tehot ja tylyys loistavat poissaoloillaan.

Pisteet 1+1=2 ovat seitsemään peliin auttamatta liian vähän. Kakon tehotilasto näyttää lukemaa -6. Suomalainen pelasi viime yönä yhdeksän sekuntia vaille kymmenen minuuttia.

Oliko Kakon penkittämiseen jotain erityistä syytä?

– Ei, Quinn sanoi.

Vaan?

– Vain pelin virtaus, luotsi selitti epämääräisesti.

LUE MYÖS:
NHL:n supertähti tuhosi Jetsin historiallisella maalilla – luotsilta sapiskaa Patrik Laineen ja kumppanien suuntaan, suomalaistykiltä erikoinen kommentti

Mitä ihmettä NHL:ssä tapahtuu? Ykkösvaraus ylsi tehoillaan yllättävään temppuun, sysisurkeaksi mielletty takavuosien heittopussi johtaa koko sarjaa

Kohtalonhetkiään lähestyvä suomalaissensaatio taas tehoille: Pöllyttää Kaapo Kakkoa, ylsi urotekoon ensimmäisenä 25 vuoteen – tie viemässä silti muualle NHL:stä? Tässä syyt!

Ei hyvää päivää! NHL:n pistepörssin kärjessä superyllättäjä – ylsi nyt liki 45 vuotta vanhaan urotekoon ensimmäisenä

Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS