Mitä ihmettä NHL:ssä tapahtuu? Ykkösvaraus ylsi tehoillaan yllättävään temppuun, sysisurkeaksi mielletty takavuosien heittopussi johtaa koko sarjaa

© Kuva: Getty Images
Liigassa HIFK ottaa mittaa KooKoosta! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

NHL:ään juhannuksena 2018 ykkösenä varattu Buffalo Sabresin Rasmus Dahlin, 19, tekee taalajäillä huimia temppuja joukkueensa tavoin. Ruotsalainen on latonut tällä kaudella jo tehot 1+9=10, Buffalo puolestaan on koko sarjan kärki.

Faktoja, joita ei todellakaan näe ihan joka päivä.

Yöllä Dahlin saalisti merkittävän syöttöpisteen, kun Sabres kuritti San Jose Sharksia jatkoajalla lukemin 4-3. Vain kuusi parikymppistä tai nuorempaa pakkia on saalistanut pinnoja enemmän kauden kymmenessä ensimmäisessä pelissä kuin pistesaldonsa kymmeneen nostanut ruotsalainen.

Dahlinin tavoin kymmeneen pisteeseen kyseisen ikäluokan puolustajista kymmenessä ensimmäisessä pelissä on ajan saatossa pystynyt neljä pelaajaa.

Toissa juhannuksen kärkivarauksen lisäksi myös Buffalon vire on ällistyttävä. Joukkue keikkuu koko NHL:n piikissä 17 pinnan saaliillaan.

Aiempina vuosina sysisurkeaksi mielletty Sabres on jäänyt lähimenneisyydessä useammin konferenssissa jumboksi kuin päässyt pudotuspeleihin. Viimeeksi tuollainen ihme, eli pudotuspeleihin yltäminen tapahtui kaudella 2010-2011.

LUE MYÖS:
Ei hyvää päivää! NHL:n pistepörssin kärjessä superyllättäjä – ylsi nyt liki 45 vuotta vanhaan urotekoon ensimmäisenä


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Liigassa HIFK ottaa mittaa KooKoosta! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!