NHL:n supertähti tuhosi Jetsin historiallisella maalilla – luotsilta sapiskaa Patrik Laineen ja kumppanien suuntaan, suomalaistykiltä erikoinen kommentti

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Winnipeg Jets koki yöllä sanalla sanoen yllätystappion, kun vieraskiertueensa aloittanut Los Angeles Kings hiljensi kotiyleisön 3-2-voitolla. Pisteiden takuumies oli historiallisen maalin iskenyt Kingsin supertähti Anze Kopitar.

Osuma oli Los Angeles -kipparille uran 24:s voittomaali vieraspeleissä. Tuo on toiseksi eniten kautta Kings-historian. Kaksinkertaisen Stanley Cup -voittajan edellä on enää vain Luc Robitaille.

Jets-lasien läpi katsottuna latistava maali jatkoi joukkueen alakuloista virettä. Winnipeg ei ole voittanut viidestä viime pelistä ensimmäistäkään varsinaisella peliajalla, ja näistä otteluista joukkue on kerännyt onnettomat kaksi pinnaa.

NHL:n pistepörssiä aivan alkukaudesta johtanut Patrik Laine puolestaan on jäänyt pisteittä jo kolmessa pelissä peräkkäin. Toki suomalaistykin pistesaldo on edelleen ottelumäärään 11 nähden komea 3+9=12.

– Luulen, että tämä Patrik – Mark (Scheifele) – Blake (Wheeler) -ketju ei ole ollut tarpeeksi tuottelias. Kolmessa tai neljässä edellisessä pelissä he eivät ole tehneet sitä, mitä heiltä normaalisti voisi odottaa, päävalmentaja Paul Maurice manasi Winnipeg Sunin mukaan.

Kuten Laineen tehot osoittavat, on suomalaisen kausi ollut tosiasiassa upeaa liitoa. Suomalainen ei itse ole tyytyväinen.

– 15 päivään yhdeksän peliä, käymättä harjoitusleirillä tai muissa kautta alustavissa tapahtumissa. Alku on ollut minulle melko vaikea. Mutta kyllä minusta tuntuu aika hyvältä, tykki pyöritteli.

Se fakta pitää muistaa, että Laine on edelleen NHL:n pistepörssissä jaetulla 13:nnella sijalla.

LUE MYÖS:
Mitä ihmettä NHL:ssä tapahtuu? Ykkösvaraus ylsi tehoillaan yllättävään temppuun, sysisurkeaksi mielletty takavuosien heittopussi johtaa koko sarjaa

Kohtalonhetkiään lähestyvä suomalaissensaatio taas tehoille: Pöllyttää Kaapo Kakkoa, ylsi urotekoon ensimmäisenä 25 vuoteen – tie viemässä silti muualle NHL:stä? Tässä syyt!

Ei hyvää päivää! NHL:n pistepörssin kärjessä superyllättäjä – ylsi nyt liki 45 vuotta vanhaan urotekoon ensimmäisenä

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS