Ei hyvää päivää! NHL:n pistepörssin kärjessä superyllättäjä – ylsi nyt liki 45 vuotta vanhaan urotekoon ensimmäisenä

© Kuva: Getty Images

NHL:n pistepörssin kärkipelaaja John Carlsonin häkellyttävä pelivire ei ota laantuakseen. Pakki kiskoi Washington Capitalsin 5-3-voittoon päättyneessä Calgary Flames -pelissä keskiviikkoyönä tehot 2+0=2.

Voit katsoa maalit painamalla tätä ja tätä.

Tehopuolustajan koko kauden saldo on nyt mallia 5+15=20. Carlson johtaa koko NHL:n pistepörssiä jopa kolmen pisteen erolla ennen Boston Bruinsin David Pastrnakia – 10+7=17.

Koska Carlson sai 20 pisteen rajan täyteen vain 11 ottelussa, teki jenkki historiaa. Nopeammin tuon haamurajan on pakeista on puhkaissut vain Paul Coffey Pittsburgh Penguinsin paidassa kaudella 1988-89.

Vastaavasti 11 ottelussa tuohon 20 pisteeseen ylsi kaudella 1974-75 Boston Bruinsia silloin edustanut Bobby Orr. Carlsonin kaltaiseen liekehdintään ei ole siis pystynyt kukaan noin 45 vuoteen.

Yön matsi oli pistelingolta muutenkin onnistunut. Carlson kellotti peliaikaa yli 23 minuuttia, maalia kohden hän ampui kolmesti ja tehotilastoon kirjattiin lukema +2. Ottelun tähdistöön pelaaja ei päässyt – maaleista jälkimmäinen syntyi tyhjään rysään.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!