Vedonlyöntiyhtiö povaa: TPS-valmentajalle ensimmäisenä potkut – ex-leijonahyökkääjä pistepörssin voittoon?

© Kuva: Ilari Isotalo

Oulun Kärpät lähtee viime syksyn tavoin ykkössuosikkina torstaina alkavaan Liiga-kauteen. Sen mestaruuskerroin on peliyhtiö NordicBetillä porukan pienin. Perässä tulevat tutut nimet HIFK ja Tappara, mutta nelossuosikki on uusi: Ilves.

Jukurit on todennäköisin sarjajumbo. Pistepörssin voittajasuosikiksi on tarjolla kokemusta, sillä pienin kerroin on sarjan viitossuosikin eli Pelicansin hyökkääjällä Juhamatti Aaltosella. Kovimmaksi maalitykiksi on päällimmäisenä ehdolla IFK:n Iikka Kangasniemi.

Päävalmentajapotkuja tultaneen tälläkin kaudella jakamaan. “Ennakkosuosikki” ensimmäiseksi kengitettäväksi on TPS:n Kalle Kaskinen, joka joutuu tällä hetkellä perustyönsä lisäksi elämään myös Jonne Virtasen hyllytyskohun keskellä.

Yksi kauden eittämättä mielenkiintoisimmista nimistä on tietysti Jesse Puljujärvi, jolla on mahdollisuus palata NHL:ään joulukuun alkuun mennessä. NordicBetillä voi lyödä vetoa vaikkapa siitä, mikä on “Puljun” maalikeskiarvo pelaamissaan otteluissa (yli vai alle 0,4 maalia?) tai johtaako Kärppä-hyökkääjä Liigan pistepörssiä marraskuun alussa?

Liiga-kausi käynnistyy torstaina viime kauden finaaliuusinnalla HPK-Kärpät.

Lähde: NordicBetin tiedote


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!