NHL-megatähti Connor McDavidin tilanteesta huolestuttavia uutisia – ”Jos hän ei ole valmis pelaamaan kauden avauksessa…”

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilers pääsee harjoituskaudella ensimmäistä kertaa tositoimiin tulevana maanantaina, kun joukkue kohtaa kotiottelussa Winnipeg Jetsin.

Oilersin suurinta tähteä Connor McDavidia ei kamppailussa kuitenkaan nähdä, eikä kanadalainen välttämättä tule joukkueen GM Ken Hollandin mukaan pelaamaan yhtäkään ottelua koko harjoituskaudella. Myöskään mukanaolo 2.lokakuuta pelattavassa NHL-kauden avausottelussa Vancouver Canucksia vastaan on vielä epävarmaa.

– Haluamme pelata asiassa varman päälle ja jos hän ei ole valmis pelaamaan kauden avauksessa, sitten häntä ei nähdä siinä, Holland totesi Sportsnetin mukaan medialle.

McDavid loukkaantui viime kauden viimeisessä runkosarjaottelussa huhtikuun alussa tilanteessa, jossa supertähden nivelsiteet repesivät. Tuolloin toipumisajaksi arvioitiin kolme kuukautta, mutta kuntoutuminen vaikuttaisi sujuneen ennakkoarvioita hieman hitaammin.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.