Jokerit joutui kokemaan keskiviikkoiltana harjoituskauden ensimmäisen tappionsa, kun SKA Pietari oli vahvempi maalein 2-1.

Helsinkiläisseura sai otteluun hyvän lähdön, kun Henrik Haapala vei Jokerit 1-0-johtoon reilun viiden minuutin pelin jälkeen. Johtoasema ei kestänyt kuitenkaan kauaa, kun Sergei Plotnikov toi pietarilaiset tasoihin vain kaksi minuuttia myöhemmin.

Ottelun voittomaali nähtiin puolestaan toisessa erässä, kun Alexei Bjvaltsev onnistui ohittamaan Antti Niemen. Maaliin syöttöpisteen merkkautti itselleen Jori Lehterä.

Ottelussa nähtiin myös yksi iso kahakka, joka lähti liikkeelle Marko Anttilan taklauksesta. Tämän jälkeen Jokerit-hyökkääjän kimppuun ryntäsi peräti neljä SKA-pelaajaa. Tilanteesta ei määrätty kuitenkaan, kun kahdelle pelaajalle jäähyt.