NHL-supertähdellä unohtumaton viikko – perheenlisäystä ja Stanley Cupin voitto parin päivän sisällä?

© Kuva: Getty Images

NHL:n finaaleissa pelaavan St. Louis Bluesin ykköstähti Vladimir Tarasenkon viime päivät ovat olleet ikimuistoisia myös kaukalon ulkopuolisista syistä.

Blues on vain voiton päässä seurahistoriansa ensimmäisestä Stanley Cupin voitosta sen isännöidessä maanantain vastaisena yönä Boston Bruinsia kuudennessa NHL-finaaliottelussa.

Tarasenkolla sen sijaan oli aihetta juhlaan jo perjantaina supertähden Yana-vaimon synnytettyä perheeseen kolmannen lapsen.

24 pudotuspeliottelussa 16 tehopinnaa nakutelleen Tarasenkon keskittyminen pelihommiin onkin nyt koetuksella, sillä perheen kolmannen poikalapsen lisäksi St. Louisissa odottavat järisyttävät mestaruusjuhlavalmistelut eivät voi olla näkymättä venäläistähden tai muun joukkueen pelissä millään tavalla.

St. Louis Blues saattaa päästä juhlimaan 49-vuotisen seurahistoriansa ensimmäistä Stanley Cupin voittoa jo varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa. 3-2-voitoin finaalisarjaa johtavan Bluesin kotiottelu Bruinsia vastaan käynnistyy meikäläisten aikaa maanantaina kello 3.00.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!