NHL-megatähti hylkäsi seuransa jättimäisen sopimustarjouksen – tämä tieto saa päätöksen tuntumaan täysin loogiselta!

© Kuva: Getty Images

NHL-piireissä kummasteltiin viime viikolla uutista, jonka mukaan Toronto Maple Leafsin päättyneen kauden paras pistemies Mitch Marner olisi hylännyt seuralta saamansa jättimäisen, kahdeksan vuoden ja 80 miljoonan dollarin sopimustarjouksen.

Itsekin Leafsin GM:na aikanaan toiminut kokenut seurapomo Brian Burke avasi nyt kanadalaisnuorukaisen ratkaisua Sportsnetille kertoen todelliset syyt allekirjoittamatta jättämisen taustalla.

Marnerin leiri on ottanut ex-GM:n mukaan mittatikuksi seurakaveri Auston Matthewsin allekirjoittaman, pituudeltaan vain viisivuotisen ja vuosikorvaukseltaan peräti 11,6 miljoonan dollarin sopimuksen. Matthews pääsee sopimuksen päättyessä mittaamaan arvonsa vapailla markkinoilla.

Marner ei aio hänkään sitoutua yhteen seuraan Matthewsiin verrattuna kolmea vuotta pidemmällä ja kaiken lisäksi vuosiarvoltaan yli 1,5 miljoonaa taalaa halvemmalla sopimuksella. Seuran päättyneen kauden paras pistemies aikookin odottaa jatkosopimuksensa kanssa heinäkuun alkuun, jolloin muiden seurojen mahdolliset offer sheetit pakottavat miehen vuosipalkkaa ylöspäin.

LUE MYÖS: Loistouutisia! New York Rangers värväsi Tuomo Ruudun

LUE MYÖS: Nyt tuli puskista! Venäläinen NHL-supertähti ilmestyi liigaseuran harjoituksiin