Kaupatulta NHL-tähtipakki P.K.Subbanilta kuitti vanhalle seuralleen – ”Odotan innolla isompaa, johtavaa roolia”

© Kuva: Getty Images

NHL:n kesän toistaiseksi suurin pelaajakauppa nähtiin lauantaina, kun Nashville Predators lähetti yhdeksän miljoonaa dollaria kaudessa tienaavan tähtipuolustaja P.K. Subbanin New Jersey Devilsiin.(lue uutinen täältä)

30-vuotiaalla kanadalaisella on uudessa joukkueessaan selkeä tavoite.

– Voittaminen, se on kaikista tärkein asia minulle. En pelaa sopimukseni vuoksi tai siksi, että saisin henkilökohtaista kunnioitusta. Kaikkein tärkeintä on ollut voittaa mestaruus, enkä ole siinä vielä onnistunut, Subban toteaa NHL.comille.

Värikkään pakin päättynyttä kautta pidettiin yleisesti epäonnistuneena. Subban on itse kuitenkin asiasta toista mieltä.

– Mielestäni ei ole kyse huonosta vuodesta, vaan haastavasta. Kun täytät 30, niin kaikki haluavat nähdä, että olet menossa alaspäin (vaikean kauden jälkeen), mutta uskon urani jatkuvan vielä pitkään. Nashvillessa meillä oli useita hyviä puolustajia, eikä aina ollut mahdollisuutta pelata 26-27 minuuttia illassa tai saada vastuuta ylivoimalla ja se voi joskus vaikuttaa pelaajaan, Subban painottaa ja jatkaa:

– New Jerseyssä tilanne on toinen. Tämä on uusi mahdollisuus, ja odotan innolla isompaa, johtavaa roolia. Olen edelleen jääkiekkoilija ja haluan pelata vielä toivottavasti 8-10 vuotta.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.