NHL-seurat juonivat megakauppoja? Tähtipuolustaja ja -hyökkääjä vaihtaisivat seuroja

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

NHL-seuraajille on luvassa jännitystä kesälläkin. Seuroilta voi odottaa isoja siirtoliikkeitä sarjan ollessa tauolla. Vapailla markkinoilla on runsaasti huippupelaajia kuten Artemi Panarin ja Sergei Bobrovski. Lisäksi siirtohuhuissa on pyörinyt useamman supertähden nimi.

Viimeisimpänä HockeyBuzz on kertonut, että Pittsburgh Penguins ja Nashville Predators saattavat pyöräyttää valtavan pelaajakaupan. Pittsburghiin matkaisi puolustaja PK Subban ja toiseen suuntaan hyökkääjä Phill Kessel.

31-vuotiaan Kesselin sopimusta on jäljellä vielä kolme kautta. Se oikeuttaa hänet 8 miljoonan dollarin palkkaan. Hän paukutti menneellä kaudella tehot 27+55=82.

30-vuotiaan Subbanin sopimusta on niin ikään jäljellä kolme kautta. Hänen vuosipalkkansa on 9 miljoonaa dollaria. Nashville-puolustaja pelasi repaleisen runkosarjan aikana 63 ottelua ja teki niissä tehot 9+22=31.

Lue myös: Asiantuntija pisti järjestykseen NHL:n TOP 20 vapaat agentit – katso listaus!

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!