Huimia uutisia! Nashville Predators kutsui kolmannenkin suomalaismaalivahtinsa NHL:ään

© Kuva: Ilari Isotalo
Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille

Nashville Predatorsin leiristä kuuluu suomalaisittain todella yllättäviä ja samalla erinomaisia uutisia.

NHL-seura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on kutsunut suomalaismaalivahti Niclas Westerholmin NHL:ään. 21-vuotias maalivahti on pelannut tällä kaudella aiemmin Liigassa SaiPan sekä Mestiksessä Ketterän riveissä.

Westerholm teki Predatorsin kanssa NHL-sopimuksen huhtikuussa vuonna 2018. Hän ei ole pelannut vielä AHL:ssä tai NHL:ssä. Pudotuspeleissä hän toimii joukkueen kolmosmaalivahtina – edessään maanmiehet Pekka Rinne sekä Juuse Saros.

Tällä kaudella Westerholm esiintyi SaiPan maalilla 15 ottelussa torjuntaprosentilla 90,7.

Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille