Carolina Hurricanesin suomalaisdebytantti sai samantien nimensä historiankirjoihin murskatappiossa!

© Kuva: Ilari Savonen

Carolina Hurricanesin ennestään varsin suomalaisväritteisessä kokoonpanossa nähtiin lauantain ja sunnuntain välisen yön NHL-kierroksella peräti neljä suomalaishyökkääjää Aleksi Saarelan debytoitua joukkueen nelosketjussa viidennessä pudotuspeliottelussa Washington Capitalsia vastaan.

Saarela sai samantien nimensä historiankirjoihin, sillä laitahyökkääjästä tuli koko Hurricanesin seurahistorian ensimmäinen NHL-debyyttinsä pudotuspelivaiheessa tehnyt pelaaja. 9.10 minuuttia ottelussa pelannut 22-vuotias ei onnistunut auttamaan joukkuettaan ottelusarjan ensimmäiseen vierasvoittoon, vaan Capitals löylytti vieraitaan maalein 6-0 siirtyen sarjassa 3-2-johtoon..

Kotijoukkueen ratkaisijoina häärivät tehot 2+2 takonut Nicklas Bäckström sekä maalin sekä kaksi syöttöä kirjauttanut Aleksandr Ovetshkin.

Upean kauden pelanneen Hurricanesin pudotuspelikevät on ensimmäistä kertaa katkolla tiistain ja keskiviikon välisenä yönä sarjan jatkuessa sen kotijäällä. Hurricanes on voittanut molemmat pelaamansa kotipelit tämän kevään pudotuspeleissä, joskin sarjasta jatkoon pääseminen vaatisi siltä kotivoiton jatkeeksi ryöstöä myös vierasjäiltä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.