Palomiehenä työskentelevä ja palomiesten sekä poliisien yhteisvuorolla kiekkoja torjuva Teemu Göös, 44, koki perjantaina kenties elämänsä ikimuistoisimman hetken jääkiekon parissa.

Eri harrasteporukoissa talven aikana useamman kerran viikossa torjuva harrastelija nimittäin joutui tai pääsi, kuinka vaan, omien jäiden jälkeen Oulun Kärppien liigajoukkueen maalille. Palomies kommentoi perjantaina Jyväskylässä sattunutta todella yllättävää tapausta Leijonat.comille.

– Aika lyhyt varoitusaika siinä oli. Puoli tuntia odotettiin ja sitten Kärppien kanssa jäälle. Vetoja oli kiva torjua – ja jotain sain kiinnikin. Oli selkeää pelata maalissa, kun tiesi, että veto tulee suoraan ja siinä on voimaa takana, Göös tunnelmoi.

Vaikka Kärpät on kenties Suomen tunnetuin kiekkoseura, ei harrasteveskari aina ollut kartalla siitä, kuka ampuu seuraavan kudin.

Rasmus Kuparin vedot jäivät mieleen. Sekä olihan se kiva odottaa tolppien välissä, kun esimerkiksi Jani Hakanpää ja Shaun Heshka virittivät vetoaan.

Leijonat kirjoitti jutussaan, että kokenut palomies on ehtinyt pelata jääkiekkoa jo 35 vuotta. 8-vuotiaana alkanut harrastus sai viikonlopun käänteestä melkoisen lisäbuustin.

– Tästä saa kyllä lisää virtaa treenata ja toivottavasti antaa muillekin uskoa, että jonain päivänä se kutsu voi tulla minne vain pelaamaan. Kiitos Kärpille, Göös lopettaa.

Kärpät sai ilmeisen hyvät treenit alleen JYPin kotiluolassa. Se kaatoi hurrikaanit perjantaina numeroin 4-1 ja seuraavana päivänä Jukurit Mikkelissä tyrmäävin luvuin 6-0.

Tarina on ihastuttanut ja puhuttanut myös Facebookin suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä. Hyppää mukaan keskusteluun tästä.