Uutisoimme aikaisemmin tällä viikolla, että Carolina Hurricanesin hyökkääjä Michael Ferland etsii mottipäistä summaa uuteen jatkosopimukseensa.

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedmanin tarkensi keskiviikkona, että Ferland ja Hurricanes ovat sopimusneuvotteluissa kaukana toisistaan.

Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen rinnalla kovaa jälkeä tällä kaudella tehneen kanadalaishyökkääjän sopimusongelmat eivät ole jääneet huomaamatta ympäri NHL:ää, sillä hänen perässä tiedetään olevan lukuisia seuroja. Friedmanin mukaan ainakin Boston Bruins, Edmonton Oilers, Pittsburgh Penguins sekä Vancouver Canucks metsästävät romuluista hyökkääjää riveihinsä.

– Olen kuullut, että Hurricanes ja Ferland eivät ole lähelläkään sopimusta – he eivät vain ole samalla sivulla. Uskon, että hänet kaupataan pois ja häntä kohtaan on runsaasti kiinnostusta, toimittaja sanoi.

TSN:n toimittaja Pierre LeBrun sai aikaisemmin tietoonsa, että Hurricanes hakee Ferlandista vastikkeena ensimmäisen kierroksen varausta sekä kiekkolupausta.