Dallas Starsin viimeaikaiset touhut ovat suoraan kuin halvasta saippuaoopperasta. Joukkue kyntää pahasti ja syntipukkia tähän on etsitty ahkerasti. Jopa Starsin omistaja onnistui vuoden vaihteessa haukkumaan tähtipelaajansa lyttyyn (Lue tästä lisää).

Starsin tuskaa lisättiin perjantain vastaisena yönä, kun seura koki kirpaisevan 1-2 -tappion NHL:n häntäpään joukkueelle Los Angeles Kingsille.

Starsin riveissä tappiota ei otettu hyvin vastaan ja muun muassa seuran kapteeni Jamie Benn haukkui joukkueen ylivoiman ”sysipaskaksi”.

Myöskään venäläishyökkääjä Aleksandr Radulov ei astunut lehdistön eteen tyytyväisenä. Nimittäin Stars-luotsi Jim Montgomery oli iskenyt tähtipelaajansa penkin päähän avauserän välikohtauksen takia.

– Minut hyllytettiin. Se oli aivan oikea ratkaisu valmentajalta. En pelannut hyvin ja puhuin takaisin ”Montylle” ja hän jätti minut penkille koko lopun erän ajaksi. Se oli oikea päätös häneltä, koska en voi tehdä noin. Tuo on ollut ongelma minulle urani aikana, mutta minun täytyy oppia tästä. Minun pitää olla parempi. Yritän olla tekemättä tätä virhettä uudelleen, Radulov sanoi pelin jälkeen SportsDay-lehden toimittajan Matthew DeFranksin haastattelussa.