– Mitä v*ttua?

Dallas Starsin toimitusjohtaja Jim Lites sanoo kuullensa nuo sanat useamman kerran joukkueen omistaja Tom Gaglardilta ihan otteluiden ollessa keskenkin.

Starsin suurimpien tähtien ja oletettujen parhaiden tuloksentekijöiden, eli Tyler Seguinin ja Jamie Bennin panokset eivät miellytä organisaatiossa. Heidän panoksensa ovat kuin koko joukkueen tekeminen pienoiskoossa.

Samalla, kun tähtipaidat kamppailevat pudotuspelipaikoista nipin napin, on kanadalaiskaksikko vajonnut pistepörssissä kauas kärjestä. Seguin toki on Starsin tehokkain saldolla 11+21=32, mutta tuolla irtoaa koko sarjan tilastossa vasta 60:s sija.

Bennin lukemat 15+15=30 oikeuttavat Dallasissa kakkossijaan ja NHL:n pörssissä vasta 71:nnelle paikalle.

– He ovat hevonpa*kaa. En tiedä, miten muulla tavalla kuvailisin tätä, Lites lataa.

– Joukkue oli ok, mutta Seguin ja Benn olivat kauhistuttavia, toimitusjohtaja viittasi hieman yllättäen joukkueensa edelliseen, 2-0-voittoon päättyneeseen Nashville Predators -mittelöön.

Pelissä pisteittä jääneen tähtikaksikon tekeminen on synnyttänyt Starsin leirissä jopa turhautumista. Toisaalta joukkueen hyvyydestä kertoo jotain aidosti se, että Dallas otti duon tukkoisesta tekemisestä huolimatta kultaakin kalliimmat pinnat NHL:n ehkä kovimmalta joukkueelta. Se ei nyt kuitenkaan vaikuta paljoa kiinnostavan.

Dallasin päävalmentaja Jim Montgomery kertoi taannoin olleensa ”v*tun häpeissään” luotsaamansa joukkueen tekemisestä ylipäätään.

– He eivät ole tarpeeksi hyviä minun tai omistajan näkökulmasta, eivätkä he ole varmasti tarpeeksi hyviä pääjohtajallekaan, Lites sen sijaan moukaroi.

Vaikka sanat ovat urheilumaailmassa jopa poikkeuksellisen kärkkäitä, ymmärtää Seguin niiden latomisen.

– Minun täytyy pelata paremmin. Yritän tehdä töitä enkä ole saanut tuloksia, urakkaansa ensi yönä jatkavan Starsin hyökkääjä tyytyy sanomaan.

Lähde: The Athletic

LUE MYÖS:
Huima suomalaisvalloitus jatkuu – NHL-joukkueeseen jo peräti neljäs sinivalkoinen pelaaja!