Käsittämätöntä tulitusta! NHL:n kuumin hyökkääjä matkalla kohti hirviömäistä ennätyssesonkia!

© Kuva: Getty Images

NHL:n kärjessä ylivoimaisella erolla porskuttavan Tampa Bay Lightningin tähtihyökkääjä Nikita Kutsherov tekee tällä hetkellä kaukalossa täysin mitä huvittaa.

44 ottelussa tehot 21+51=72 iskenyt venäläinen uhkaa tällä hetkellä useampaakin kivikovaa NHL-ennätystä, ja tulihan miehestä äskettäin nopeiten 70 tehopisteen rajan NHL:n runkosarjassa rikkonut pelaaja 19 vuoteen.

Kutsherov on tällä hetkellä rikkomassa heittämällä Tampa Bayn seurahistorian yhden kauden piste-ennätyksen, joka on toistaiseksi kaudella 2006-07 peräti 108 tehopisteeseen yltäneen Vincent Lecavalierin hallussa. Lightningin syöttöennätys (68) on sekin tätä menoa pelkkää paperia 25-vuotiaan taiturin käsittelyssä.

Nykymenolla Kutsherovista saattaakin jopa tulla palkkakattoajan NHL:n ensimmäinen 130 tehopisteen rajan runkosarjassa rikkonut pelaaja. Joe Thorntonin nykyinen ennätys (125 pistettä) on peruja kaudela 2005-06.

Joulukuun alusta laskien peräti 36 pistettä iskenyt Kutsherov on jäänyt tuona aikana pelaamissaan 18 ottelussa pisteittä vain kahdesti! Miehen ero pistepörssin kakkospaikalta löytyvään Mikko Rantaseen on tällä hetkellä neljä pistettä. Kutsherovin nykyvauhdin säilyessä Colorado Avalanchen suomalaistähdeltä vaaditaankin melkoisia monsteritehoja mikäli tämä aikoo taistella loppukaudella pistepörssin voitosta.