Uskomatonta! Poissaolojen määrä täysin uudelle tasolle – liigajoukkueelta sivussa jopa puolet avainpelaajista

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa suorasta puolivälieräpaikasta vääntävällä Pelicansilla voi tulla ”muutama” hikikarpalo otsalle tiistaina nimivahvan Tapparan vieraana. Joukkueelta puuttuu Tampereen reissulta nimittäin lähes puolet oletetun avauskokoonpanon pelaajista.

Sivussa tiistaina ovat Tsekin nuorten MM-kisajoukkueen matkassa oleva maalivahti Jakub Skarek sekä pakit Mikko Kousa, Aleksandr Shchemerov ja Miihkali Teppo. Myös hyökkäyspää on todella vajavainen Aleksi Mustosen, Miska Siikosen, Antti Tyrväisen, nuorten MM-kisapaikasta Skarekin tavoin vääntävän Jesse Ylösen (kuvassa) ja Roope Mäkitalon jäädessä sivuun.

Todella vaikean alkukauden kokeneen, mutta sittemmin komeasti petranneen Tapparan ja viime aikoina hieman vaisusti pelanneen Pelicansin välisen koitoksen lisäksi Liigassa pelataan tiistaina kuusi ottelua. Muut ottelut ovat HPK-Lukko, Jukurit-JYP, KalPa-HIFK, Kärpät-Ilves, SaiPa-TPS ja Ässät-KooKoo.