Ykkösvarauksella haastava debyytti NHL-jäillä – maalivahti puolusteli ruotsalaista supertähteä

© Kuva: Getty Images

Juhannuksena ykkösenä NHL:ään varatun Buffalo-pakki Rasmus Dahlinin alku taalajäillä oli haastava. Sabres taipui kauden avausmittelössään Boston Bruinsille tylysti 0-4 ja puolustajalupauksen tehotilasto painui asteen pakkaselle.

– Se oli ensimmäinen peli, joten en todellakaan odottanut itseltäni paljoa, Dahlin pyöritteli Buffalo Newsin mukaan.

Tappio ei saanut ruotsalaisen suurlupauksen mieltä apeaksi.

– Se oli ihan OK-suoritus. Toki hävisimme, joten en voi sanoa, että olisin suoritunut hyvin. Se oli mitä oli, ykkösvaraus muotoili.

Vuonna 2000 syntynyt NHL-jäiden kenties suurin lupaus kellotti peliaikaa lähes 23 minuuttia. Se oli koko joukkueesta toiseksi eniten heti Rasmus Ristolaisen jälkeen.

– Hänellä on kova taakka harteillaan, Sabres-veskari Carter Hutton tiesi.

Kanukkivahti näkee, että Dahlinilla on edessään aurinkoinen tulevaisuus, vaikka täytettävänä on suhteellisen kookkaat saappaat ennakkoon heikoksi arvellussa Buffalossa.

– Luultavasti hän hoitaa sen hyvin ja luulen kavereiden suojelevan häntä. Kaikki tekevät virheitä, olemme ihmisiä. Peli perustuu virheisiin, mutta hän on talentti ja olimme onnekkaita saadessamme hänet.

Buffalo yrittää avata pistetilinsä tulevana yönä. Suomen aikaa kello 02 alkavassa kamppailussa vastaan tulee NY Rangers.


Näin lunastat 50€ ilmaisen livevedon Mestarien liigaan! 

  1. Avaa tili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20€ ja lyö vähintään 1€ veto mihin tahansa kohteeseen, jossa kerroin on 1,50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ arvoisen live-vedon!