Itseluottamus kunnossa – NHL:ssä maagisesti aloittanut Pekka Rinne kertoi työvälineidensä taustoista

© Kuva: Getty Images

NHL-kauden vakuuttavin tilastoin – torjuntaprosentti 94,6, päästettyjen maalien keskiarvo 1,67 – aloittanut Pekka Rinne on ollut Nashvillen kantavia voimia syksyllä. Keskisen divisioonan kärkijoukkueen veskari tuntuu luottavan omaan tekemiseensä, ja miksei luottaisi – Predators on parina viime vuonna kuulunut NHL:n kärkipään joukkueisiin.

NHL.comin suomenkielinen sivusto kysyi Rinteeltä, että kuka hänen mailansa valmistelee. Naurahtaen vastanneen suomalaisen kommenteista saattoi päätellä, että luotto omaan tekemiseen on tosiaankin olemassa.

– Itse leikkaan ne aina oman mittaisiksi ja teippaan. Kaikki teen itse, koska tykkään siitä. Ei huoltaja tai kukaan muukaan valmista minun mailoja, Rinne veisteli.

Vaikka suomalainen puuhaa myös yksin, on hänen ympärillään suomalaispelaajiakin. Miikka Salomäki ja Juuse Saros kantavat Rinteen ohella sinivalkoisia värejä Preds-leirissä.

– Sekä Miikka että Juuse ovat ajoittain asuneet luonani. Itse asiassa Miikka asui meillä ensimmäisen kuukauden ja löysi hiljattain oman kämpän. Tosi paljon vietetään aikaa kotona ja sama koskee pelireissuja.

– Totta kai yritetään, ettei tulisi mitään kuppikuntia koppiin, eli ei me suomalaiset aina hengailla yhdessä.

Kuten todettua, on Nashville aloittanut kautensa vakuuttavasti. Se johtaa divisioonansa, ja viidestä pelistä tilille on kirjattu vain yksi tappio.

TORILLA TAVATAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️