NHL-tähti pyörtää puheitaan jatkosopimuksesta: ”Haluan odottaa ja katsoa”

© Kuva: Getty Images

Aiemmin Matt Duchene sanoi viihtyvänsä hyvin Ottawassa ja allekirjoittavansa jatkosopimuksen mielellään. Nyt tähden puheet ovat saaneet kokonaan erilaisen sävyn.

Ottawan tähtihyökkääjä Mark Stone teki ainoastaan yhden vuoden ja 7,35 miljoonan dollarin jatkosopimuksen. Muiden pelaajien jatkaminen on isoa asia myös Duchenen jatkosopimuksen kannalta.

– Noita asioita haluan odottaa ja katsoa. Kiva, että olen tavallaan palapelin viimeinen pala, Duchene sanoo NHL.comin mukaan.

Erik Karlssonin kanssa on hieman erilainen tilanne, mutta Mark on kaveri, jonka kanssa haluaisin jatkaa joukkuetoverina. Hänen yhden vuoden jatkosopimuksensa on hieman erikoinen ja saa vähän ajattelemaan, mutta haluan kuulla, mitä hän sanoo ja jutella se läpi. Viihdymme molemmat Ottawassa ja haluamme molemmat, että homma saadaan toimimaan.

Duchene aiemmin lähti Colorado Avalanchesta tähtäimessään menestys. Sitä ei ole Ottawassa tullut, kun heikosti pelannut seura jäi pudotuspelien ulkopuolelle. Tavoite on silti yhä sama.

– Haluan mahdollisuuden voittaa. Tässä tilanteessa on vaikeaa valita Stanley Cupin voittavaa joukkuetta, koska liiga on niin tasainen. Sitä silti haluaa olla joukkueessa, joka on pudotuspeleissä tai ainakin lähellä niitä joka vuosi, Duchene sanoo.


Florida Panthers – Vegas Golden Knights | Maxit Floridalle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️